Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 23:14

REZZIME DANA (četvrtak): Kladilački učinak za pamćenje, još da nas je Atletiko do kraja ispoštovao...

Pogledajte ko vam je doneo novac 13. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

RB LAJPCIG - ATL. MADRID (tip GG, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,97) - rezultat 2:1

Mnogo vas je ovih dana odigralo ovaj tip. Znalo se da je rizičan, jer Čolov Atletiko u ovako važnim mečevima igra na malo pogodaka. Bilo je gusto, delovalo je da nema ništa od prolaska, ali vas je Žoao Feliks u 71 minut sa bele tačke rešio muka.

Opširnije OVDE

AJAKS - UTREHT (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 5:1

Nije igrao Duca Tadić - nema veze. Kopljanici su opravdali ulogu favorita u proipremnom meču sa rivalom iz Eredivizije, uz četiri gola Marokanca Zakarija Labjada. Uvek je dobro igrati na Ajaks, naročito protiv holandskih timova. Mala kvota, velika vajda.

ĐIRONA - ALMERIJA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:0

Kao pre nekoliko dana u ligaškom meču Đirona je minimalnim rezultatom tukla Almeriju (1:0) i napravila veliki korak ka finalu plej-ofa za ulazak (povratak) u Primeru. A da repriza bude potpuna potrudio se urugvajski veteran Kristijan Stuani.

Opširnije OVDE

SIRIJUS - HELSINGBORG (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 3:1

Veliki broj utakmica u Švedskoj, ali i odmori u drugim ligama naterali su veliki broj klaidlaca da se odluči za današnjke mečeve Alsvenskan lige. Ovaj tip je jedan od tri koji su prošli.

ELFSBORG - FALKENBERG (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:2

Odmerena kvota i dobra procena u jednom od najigranijih tipova dana. Sve je bilo gotovo posle samo 19 minuta do kada je domaćin stigao do sva četiri gola. Gost je uspeo u drugom poluvremenu da smanji zaostatak, ali srećom ne i da nam pokvari tip.

VARBERGS - HEKEN (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:3

Jedna od malo "dvojki" odigranih danas u MOZZARTU, ali dobar izbor svakako. Kvota je sama govorilo da je ovako nešto moguće. Gost je brzo poveo sa 2:0 te je rano bilo jasno da ovaj tip prolazi.

MAKABI - HAPOEL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Potpuno očekivan rezultata i pobednik izraelskog Superkupa. Svako ko je iole prati razvoj situacije mogao je ovo da "namiriše". Bio je ovo jedan od najočiglednijih tipova dana, te ga je i veliki broj nas odigrao.

PRECRTANO

RB LAJPCIG - ATL. MADRID (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Najigraniji par i tip dana. Nadali smo se sve do 88. minuta da bi Atletiko mogao u potpunosti da preokrene rezultat, ali Čolovi ratnici nisu jednpstavno imali snage i umeća. Mladi 21-godišnji Amerikanac Tajler Adams doneo je trijumf i plasman svog tima u polufinale Lige šampiona.

Opširnije OVDE

AIK - ESTERSUNDS (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Tim iz Solne je novim porazom ne samo razočarao kladioce koji su se nadali u njihov trijumf, već pre svega navijače koji će svoje ljubimce ove sezone gledati očigledno u borbi za opstanak.

NORĆEPING - HAMARBI (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:2

Da neće ići kako je veliki broj nas očekivao, videlo se već posle 16 minuta igre u Norćepingu kada je golom Bjerklunda poveo gost. Uspeo je domaćin da izjednači sa bele tačke na početku drugog dela igre, ali ne i da zadrži barem bod pošto je drugi gol primio u petom minutu sudijske nadoknade.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.