REŠIO DA PROGOVORI: Ivanišević PRIZNAO sve o dešavanjima u Noletovom stručnom štabu i ODNOSU sa Vajdom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠIO DA PROGOVORI: Ivanišević PRIZNAO sve o dešavanjima u Noletovom stručnom štabu i ODNOSU sa Vajdom!

Dugo je to čuvao u sebi.

Dolaskom Gorana Ivaniševića u stručni štab Novaka Đokovića, srpski as dobio je dva trenera. Povratak Marjana Vajde ispostavio se pun pogodak za Noleta, pošto je otkako se vratio Slovak, drugi teniser sveta uspeo da se vrati na tron ATP, koji je početkom ovog meseca izgubio od Rafaela Nadala.

Dugo je nekadašnji šampion Vimbldona ćutao, ne želevši da razgovara o relaciji sa slovačkim stručnjakom. U Londonu je i tome došao kraj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je Ivanišević otvorio dušu:

- Meni je super, mislim da je i njemu odlično, sa Marjanom je... On je najjednostavniji čovek za saradnju - rekao je Goran Ivanišević.

Hrvat je o Vajdi imao samo reči hvale:

- S Marjanom Vajdom kao da si na Maldivima, jednostavan, sjajan čovek i vrhunski stručnjak. Funkcionišemo dobro, razmišljamo isto, isti su nam pogledi na tenis - dopunjujemo se, Novak koristi informacije od obojice. Na ovako važnim turnirima, gde su veliki i pritisak i očekivanja, dobro dođu dva trenera, delimo lakše odgovornost - istakao je Ivanišević.

Podsetimo proslavljeni teniser pojačao je Novakov stručni štab neposredno pred start ovogodišnjeg Vimbldona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.