REŠIO DA OTVORI DUŠU: Zvezda je kriva što NISAM zaigrao za Real (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 14:02

REŠIO DA OTVORI DUŠU: Zvezda je kriva što NISAM zaigrao za Real (VIDEO)

Blista u Premijer ligi Rusije.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Đorđe Despotović, dobro se snašao u Rusiji, te prošle sezone bio četvrti strelac Premijer lige sa 14 golova u dresu Rubina.

On je u martu proslavio 29. rođendan, a zaobilaznim putem je došao do izuzetno jake lige gde je potvrdio svoj kvalitet, a da u domaćem prvenstvu nije dobio šansu. Sada se postavlja pitanje da li je mogao više u karijeri.

I sam Despotović je reporteru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle meča Rubina i Spartaka (1:0) rekao da je mogao mnogo više i da bi danas igrao za Real Madrid da nije pogrešio.

– Ovo mi je već treća godina u Rusiji i nikad nisam imao problem sa defanzivcima. Igrao sam protiv Dejana Lovrena, koji je igrao u Liverpulu i uopšte ga nisam osećao da mi je iza leđa – izjavio Despotović.

– Da me iz Crvene zvezde u 22. godini nisu poslali u Kazahstan, igrao bih za Real Madrid. Sad je prekasno.

On tu misli na period proveden u Zvezdi, u kojoj je i ponikao, ali je procenjeno da nije dovoljno talentovan za prvi tim. Usledile su pozajmice u Spartak, pa Lokeren, povratak 2014. na stadion “Rajko Mitić” i onda Kazahstan. Redom, Žetsu, Kairat, Astana, Tobol, te Rusija i Orenburg 2018.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.