REPREZENTATIVCI SRBIJE JEDNOGLASNI: Jovović i Petrić poslali MOĆNU poruku pred finale sa Slovencima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPREZENTATIVCI SRBIJE JEDNOGLASNI: Jovović i Petrić poslali MOĆNU poruku pred finale sa Slovencima!

Meč je na programu u nedelju (17,30).

Odbojkaši Srbije igraće u finalu Evropskog prvenstva protiv Slovenije (nedeja, 17.30), posle veličanstvene pobede nad selekcijom Francuske usred Bersija.

Primač servisa Nemanja Petrić i tehničar Nikola Jovović nisu krili oduševljenje posle velikog trijumfa, nad Trikolorima, koji su do meča sa Orlovima izgubili samo jedan set.

– Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako teška utakmica protiv vrhunske ekipe Francuske. Jako me raduje što smo istrajali, istrajali u želji za pobedom i to je ključ velike pobede. Ovo je veliki korak ka nečemu što sanjamo, ali ne smemo tu da se zaustavimo. Moramo da dignemo glave, da se pripremimo najbolje moguće jer nas čeka najteži meč. Ne samo zato što je finale, već što se igra protiv vrhunske Slovenije, koja je pokazala mnogo i siguran sam da nas čeka sličan meč kao i u polufinalu - rekao je Petrić.

Nikola Jovović je najavio će protiv senzacionalnog finaliste Slovenije, koja je eliminisala favorizovanu Poljsku, posao biti još teži.

– Emotivni smo svi stvarno. Dokazali smo sami sebi, nikome drugom se ne dokazujemo, jer odbojka je takav sport da svaki put moraš da se dokazuješ, bilo da je polufinale, borba za peto ili 11. mesto, moraš da igraš. Nadam se da ćemo još jednom dokazati, kao što su i Slovenci dokazali fenomenalnim partijama, da smo zaslužili ovo finale. Tako da, pobediće odbojka u finalu - istakao je Jovović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska košarkašica Valentina Vinjali.

☀️🖤 @federicatalamini_ph

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 5. Мар 2019. у 4:35 PST

First love 🖤🏀

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 26. Феб 2019. у 11:30 PST

🎀🖤

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 6. Феб 2019. у 11:33 PST

These hoes be mad at me

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 6. Феб 2019. у 4:38 PST

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 27. Јан 2019. у 11:41 PST

🏋🏻‍♀️🍑

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 14. Јан 2019. у 4:34 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.