REČI OHRABRENJA: Miha boluje od leukemije, a evo šta mu Sale poručuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REČI OHRABRENJA: Miha boluje od leukemije, a evo šta mu Sale poručuje

Bolonja ih obožava.

Legenda srpske košarke i doskorašnji selektor Orlova Aleksandar Đorđević već nekoliko meseci sa klupe predvodi Virtus iz Bolonje, dok je legenda našeg fudbala Siniša Mihajlović na kormilu FK Bolonje, pa su njih dvojica sada sugrađani. Svetsku javnost je letos potresla informacija da Siniša Mihajlović boluje od leukemije, a Sale Đorđević je otkrio da je njegov bratanac imao istu bolest, a da je sada živ i zdrav.

Italijanske medije je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanimalo kako Đorđević proživljava to što se događa Mihi, njegovo sugrađaninu.

- Vratilo me je u situaciju od pre nekoliko godina. Moj stariji bratanac, koji sada ima 14 godina i zdrav je, tada je morao da se suoči sa istom mukom. Imao je osam godina kada je otišao na transplantaciju u Bambin Đesu u Rim i celog života ću biti zahvalan profesoru Lokateliju kako nas je primio i tretirao. Način na koji se bori Siniša je izvanredna planetarna poruka. Da se naježiš! I siguran sam da će pobediti na svoj način, sa čeličnom voljom koja se nije videla do sada - izjavio je Đorđević za Tutosport.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viktorija, ćerka Siniše Mihajlovića.

“Ecco i pazzi. Il disadattati. I ribelli. I facinorosi. Le spine nei fori quadrati. Quelli che vedono le cose diverse. Non sono appassionati di regole. E non hanno alcun rispetto per lo status quo. Si possono citare, essere in disaccordo con loro, glorificarli o denigrarli. L’unica cosa che non si può fare è ignorarli. Perché cambiano le cose. Spingono la razza umana nel futuro. Mentre alcuni possono vederli come pazzi, noi li vediamo come geni. Perché le persone che sono abbastanza folli da pensare di poter cambiare il mondo, sono quelli che lo fanno davvero .”

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on Jul 27, 2018 at 6:53am PDT

Finalmente, qui . #wildsoul 🦋

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on Jul 24, 2018 at 1:34am PDT

Asì como te gusta baby 🌈🦋🧜‍♀️

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on Jun 16, 2018 at 5:35am PDT

asì 🧜‍♀️

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on Jun 1, 2018 at 3:20am PDT

🦋

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on Jul 19, 2017 at 5:56am PDT

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on Aug 21, 2016 at 4:32am PDT

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on Jul 6, 2016 at 4:51am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.