REAL ŽELI ITALIJANA: Alegri ODGOVORIO upravi Madriđana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2018, 06:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAL ŽELI ITALIJANA: Alegri ODGOVORIO upravi Madriđana (FOTO)

Kraljevski klub u potrazi za novim strategom.

Trener šampiona Italije Juventusa Masimilijano Alegri otkrio je da ga je Real Madrid kontaktirao oko preuzimanja uloge šefa stručnog štaba te ekipe, ali da je on to odbio.

STIGAO JE! Veliko IZNENAĐENJE na treningu Partizana (FOTO)

PIPO SE VRATIO: Inzagi otvorio vrata SERIE A (FOTO)

Juventus boss Massimiliano Allegri reveals he rejected Real Madrid move https://t.co/zGkpRdQryt pic.twitter.com/UibyaLX2cW
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Okduet (@okduet) June 13, 2018

- Istina je, Florentino Perez me je kontaktirao, ali ja sam odbio ponudu da preuzmem Real. Moja budućnost je u Juventusu- istakao je Alegri.

Alegri je apsolutni šampion u Italiji sa Juventusom. Uspeo je da vrati Juve na staze stare slave, pa interesovanje španskog velikana nije neočekivano.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.