RAZLOG JE SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Detalj sa meča Bolonja-Sampdorija nikoga nije ostavio RAVNODUŠNIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLOG JE SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Detalj sa meča Bolonja-Sampdorija nikoga nije ostavio RAVNODUŠNIM

Bori se sa teškom bolešću.

U premijernom meču nedeljnog programa Serije A sastali su se Bolonja i Sampdorija. Na klupi Bolonjeza ovoga puta  nije bilo Siniše Mihajlovića koji je se bori protiv teške bolesti, ali je ipak popularni Miha bio u centru pažnje

Mihajlović zbog treće etape lečenja nije mogao da sa klupe vodi Bolonju protiv svog nekadašnjeg kluba Sampdorije, za koju je igrao i koju je vodio kao šef stručnog štaba, ali su navijači iz Đenove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - srcem uz srpskog stručnjaka.

Naime, tifozi "Sampa" su pred početak utakmice sa rivalom iz Bolonje u gostujućem sektoru razvili veliki transaprent na kome je pisalo:

#ilsecoloxix #BolognaSamp bello l'omaggio dei tifosi #Samp a #Mihajlovic "gli uomini vincenti trovano sempre una strada. Avanti Sinisa" pic.twitter.com/c8DOkhgrEP

— dario freccero (@darFreccia) October 27, 2019

"Pobednici uvek pronađu način. Napred, Siniša!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.