RAZLOG JE BAŠ VELIKI: Slavlje u porodici Đoković (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLOG JE BAŠ VELIKI: Slavlje u porodici Đoković (FOTO)

Svi se raduju veselju.

Veliko slavlje u porodici Đoković! Novakov i Jelenin sin Stefan slavi četvrti rođendan. Kako je nedavno izjavio, proslaviće ga u igraonici gde će okupiti najbliže prijatelje kao i rodbinu, a Stefan će uživati zajedno sa sestrom Tarom u druženju sa drugarima.

KVALIFIKACIJE BAZEL: Đere posle tri seta u drugom kolu

POSTOJE TU I NEGATIVNE STVARI: Novak otkrio da mesto svetskog broja jedan ima MANE (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mnogobrojni fanovi iz celog sveta šalju čestitke na Tviter i Instagram malom Stefanu, a očekuje i da se ponosni roditelji oglase na istim.

Podsetimo, Novak Đoković je prošle nedelje osvojio turnir u Šangaju i tako se popeo stepenik više i zauzeo drugu poziciji na ATP listi. Ispred njega je samo Rafael Nadal koji mu ‚beži‘ nešto više od 200 bodova koji do kraja godine mogu da se stignu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAPALIO INTERNET: Zbog Novakove ROĐENDANSKE poruke i slike sa Stefanom GORE društvene mreže (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018

Noletov naslednik slavi četvrti rođendan...U porodici Đoković danas je bilo veseleo i svečano. Sin srpskog šampiona slavio je rođendan, jer je napunio četiri godine. Koliko su njegovi roditelji ponosni i srećni, najbolje se videlo u poruci koju je Novak objavio na svom Instagram profilu...RAZLOG...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.