RAZGOVOR KOJI JE SVE PROMENIO: Pogba OTKRIO veliku tajnu o Matiću i Solskjeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 14:58

RAZGOVOR KOJI JE SVE PROMENIO: Pogba OTKRIO veliku tajnu o Matiću i Solskjeru!

Progovorio.

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić nalazio se pre nekoliko meseci pred odlaskom iz Mančester Junajteda. Vezista Crvenih đavola je tada zatražio razgovor sa menadžerom Oleom Gunarom Solskjerom, posle koga se sve promenilo.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Naime, Ubljanin je u nastavku sezone postao neizostavan deo Junajtedove startne jedanaestorice, što je priznao francuski reprezentativac Pol Pogba.

- Nemanja je mentor ove ekipe -  rekao je Pogba, najskuplji igrač u istoriji Mančester Junajteda, a potom nastavio:

- To je igrač koji nam daje ravnotežu, gura me da napredujem, usmerava me tokom utakmice i daje savjete šta da radim. Odličan je, saveti su mu sjajni, osvojio je svašta, iskusan je, ali uvijek želi još više. Trenira naporno, veliki je profesionalac i on je netko ko je jako potreban našoj ekipi. Jedan je od najzaslužnijih za poslednje rezultate kluba, neverovatno ga je imati kao saigrača - istakao je Pol Pogba.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.