RASTANAK: Stranac NAPUSTIO Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 12:41

RASTANAK: Stranac NAPUSTIO Zvezdu!

Poziv šampiona se ne odbija.

Iako je stigao pod etiketom dokazanog igrača, od koga se očekivalo da zameni odlazećeg Tejlora Ročestija, španski košarkaš Kino Kolom posle nekoliko meseci napustio je Crvenu zvezdu.

Zvezda ima šansu da danas (18.30) obezbedi plasman u finale plej-ofa ABA lige, ali mora kao gost da savlada Igokeu, koja ju je često mučila ove sezone. Kvota na dvojku je 1,55, dok je kec 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Igokea >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Zvezda.

Iskusni plej nije opravdao epitet pojačanja, pružao je partije ispod nivoa, pa je dolaskom Dejana Radonjića na klupu Zvezde, pao u drugi plan.

Kako prenosi "Mozzart sport", Kolom je dogovorio transfer u šampiona ACB lige Baskoniju.

Klub iz Vitorije nije želeo da čeka kraj sezone, jer im je pod hitno bila neophodna zamena za Luku Vildozu, novog igrača Njujork Niksa.

Inače, Kino Kolom zbog korona virusa je u ABA ligi odigrao samo četiri meča, postigavši prosečno 7,3 poena i 3,5 asistencija po meču.

📋 Quino Colom, reforzará la dirección de juego azulgrana 💪🏾#GoazenBaskonia

— TD Systems Baskonia (@Baskonia) May 7, 2021

U prvom polufinalnom meču plej-ofa sa Igokeom nije ni bio u protokolu, pa je rastanak sa Zvezdom bio najlogičnije rešenje.

Ujedno i najbolje za tim sa Malog Kalemegdana, istina, pojačanja se neće dovoditi za borbe u završnici ABA lige, ali će Crvena zvezda na ovaj način sigurno rasteretiti budžet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.