RASPLET GRUPE B: Španija maksimalna, Crnogorci obezbedili četvrtfinale

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 06:38

RASPLET GRUPE B: Španija maksimalna, Crnogorci obezbedili četvrtfinale

Furija ubedljiva protiv Australije.

Vaterpolisti Španije i Crne Gore ostvarili su pobede u četvrtom kolu grupe B u kojem je već sada jasno koje će reprezentacije otići u četvrtfinale.

Španija je zadržala maksimalan učinak savladavši Australiju sa 16:5 u meču u kojem nijednog trenutka nije bilo dileme oko pobednika. Najefikasniji strelac u Španiji bio je Alvaro Granados Ortega sa četiri gola.

Crnogorci su pobedili Kazahstan sa 19:12 i tako obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasman u četvrtfinale pred poslednje kolo u grupi kada će igrati protiv Srbije. Kazahstan nije bio ravnopravan rival ,a Crna Gora je iz četvrtine u četvrtini povećavala prednost i stigla do trijumfa. Draško Brguljan, Miroslav Perković i Aleksandar Ivović su bili najefikasniji sa po četiri postignuta gola.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.