RAS: Novi vebinar o izvozu voća i povrća u UAE i Saudijsku Arabiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2022, 10:01

RAS: Novi vebinar o izvozu voća i povrća u UAE i Saudijsku Arabiju

Zbog velikog interesovanja koje je izazvao prvi vebinar posvećen izvozu svežeg voća i povrća na tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) i Saudijske Arabije, biće organizovan i drugi i održaće se 14. septembra, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS).

Vebinar u saradnji sa RAS-om organizuju Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).

Učesnici panela moći će da od eksperata u oblasti izvoza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i plasmana na tržište Bliskog istoka dobiju sve aktuelne informacije o tržištu hrane u UAE i Saudijskoj Arabiji, trendovima, perspektivama online prodaje i upoznaju se sa ključnim koracima u izvozu svežeg voća i povrća, navode iz RAS-a.

Ističu da su UAE i Saudijska Arabija, kao brzo rastuća i stabilna tržišta sa visokom potražnjom i potrošnjom svežeg voća i povrća, tržišta sa značajnim izvoznim potencijalom za proizvođače i izvoznike voća i povrća iz regiona.

Ona su ne samo veliki uvoznici hrane za svoje potrebe, već i ulazna tržišta preko kojih se realizuje dalji izvoz za druge zemlje regiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.