RAKIĆ SVE BLIŽI TITULI: Samo reči hvale za Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 18:03

RAKIĆ SVE BLIŽI TITULI: Samo reči hvale za Srbina

Korak po korak.

Aleksandar Rakić, MMA borac, polako ali sigurno krči put ka uspehu i svetskoj tituli. Barem je tako po rečima Dejana Vajta.

Rakić i dalje čeka bobu za titulu, ali sada je jedan korak bliže, pošto je nedavno pobedio Tijaga Santosa, te je sada drugi na lsiti UFC poluteškaša.

Roma je uspela u Amsterdamu da slavi sa 2:1, ali ništa nije gotovo u brobi za polufinale jer Ajaks večeras (21.00) planira da uzvrati udarac u Rimu. Kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2,85, na dvojku 2,45, a na GG3+ 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Ajaks.

Preciznije, ispred njega je samo veteran Glover Tešeira, koji bi trebalo da izazove šampiona Jana Blahoviča.

Dejna Vajt je posebno nahvalio Rakića i otkrio jednu zanimljivost.

- Rakić je broj 2 na svetu trenutno. Imate šampiona i onda broja 1 Glovera. Ako se nešto desi Gloveru, Rakić je sledeći na redu. Nikad ne znate šta može da se desi. Najočiglednija stvar je da se ljudi povređuju, ali dešava se još mnogo toga – rekao je Vajd.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.