RAJ VREDAN TRI MILIONA EVRA: Pogledajte novi dom porodice Đoković - mir tišina i luksuz (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 13:32

RAJ VREDAN TRI MILIONA EVRA: Pogledajte novi dom porodice Đoković - mir tišina i luksuz (FOTO)

Imanje krasi raskošna vila.

Porodica Đoković je od skora vlasnik velikog i velelepnog imanja na Kosmaju koju krasi predivna i luksuzna kuća. Diznajerka Elena Karaman prodala je nedavno velelepno imanje na Kosmaju Novaku i Jeleni Đoković za 3 miliona evra, pa onda počela da planira "novi hram".

Ona se od kuće oprostila rečima na društvenim mrežama, a sada je objavila i fotografije vile od koje zastaje dah.

Imanje se sastoji od velikog dvorišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voćnjaka, bazena.

Poznata dizajnerka je na njemu uzgajala organsku hranu. Kuća ima oko 400 kvadrata i njom dominiraju prirodni materijali kamen i drvo. Nameštaj je rustičan, seoski, a enterijer obiluje antikvitetima.

- Opraštanje od kuće, koju sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga… koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale… ona mene… ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve za lično i kolektivno dobro - napisala je Elena na Instagramu i nastavila:

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

- Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o večitom kvantnom sada, o svetovima izvan pojavnog…o kristalnim frekvencijama, elementalima i mom domu…onom u grudima koje kuca ritmom sazvežđa iz koga dolazim. A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima… snovima manifestovanim i onim koji su večito ostali da se klackaju sa one strane ispunjenja - napisala je na oproštaju od kuće između ostalog Elena Karaman.

Pogledajte kako izgleda ovo velelepno zdanje, novi dom porodice Đoković.

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.