RAFALNA PALJBA U ČIKAGU: Bertans i Bil ZATRPALI Bulse, a onda im stigao BRUTALAN odgovor! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFALNA PALJBA U ČIKAGU: Bertans i Bil ZATRPALI Bulse, a onda im stigao BRUTALAN odgovor! (VIDEO)

Sjajna utakmica.

Košarkaši Čikaga savladali su Vašington sa 126:117, a odličnu partiju pružio je letonski košarkaš Davis Bertans. Bivši igrač Partizana je, uz Bredlija Bila, bio na nivou u redovima Vizardsa, a susret je okončao sa 22 koša, uz pet pogođenih trojki.

Bil je postigao neverovatnih 53, ali sve to nije bilo dovoljno franšizi iz prestonice da slavi u "Junajted Centru" jer je i Bulse sjajno služio šut van linije 7,25 (18/37).

Vajt sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 33, Levin sa 32 i Tadeus Jang sa 24 nisu dozvolili poraz, a neke od Bertansovih bravura možete povgledati u videu.

Letonac je imao i četiri skoka, uz šut iz igre 7/15, 5/11 za tri.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, izabranica Rijada Mareza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.