RADOVI SU U PUNOM JEKU: Superligaš počeo stvaranje NAJMODERNIJEG stadiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOVI SU U PUNOM JEKU: Superligaš počeo stvaranje NAJMODERNIJEG stadiona!

Ne sede skrštenih ruku.

Nema stajanja u Zaplanjskoj ulici. Odmah posle završetka superligaške sezone, Voždovac je promenio sportskog direktora i kompletan stručni štab, pa je Dragana Aničića na klupi zamenio doskorašnji trener Zemuna Radomir Koković, koji je "na krov" doveo svoje saradnike.

Samo nekoliko dana kasnije, ponovo je živo u taboru Zmajeva. Rešeni da uđu u novo takmičenje sa najmodernijim objektom u Srbiji, Voždovčani su krenuli u akciju promene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podloge na terenu.

Prošlo je šest godina kako je na krovu TC "Stadion" odigrana prva zvanična utakmica, Zmajevi su počeli velike radove u kojima se zamenjuje veštačka podloga.

Trenutno se uklanja postojeća i instalira nova najmodernija veštačka podloga "na krovu", koja će trajati oko mesec dana. Radi se o veštačkoj travi najmodernije generacije, kojom raspolažu mnogi evropski klubovi.

Recimo da na ovakvoj podlozi trenutno igraju prošlogodišnji šampion Rusije Spartak iz Moskve, Nansi iz Francuske, italijanska Ćezena, holandski prvoligaši Cvole i Herakles, Boavista iz Portugalije...

Voždovac je u prvenstvu Superlige Srbije zauzeo 11. mesto sa 25 bodova. Zmajevi su daleko pre ostalih rivala u plej-autu, obezbedili opstanak na elitnoj sceni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Are you today’s date? Cause you’re 10/10

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 10, 2018 at 7:38am PDT

Why are all these meme accounts private I literally don’t understand

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 4, 2018 at 9:35am PDT

I 💛 this place. Also you can see the vein I got anti doping in lol

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 1, 2018 at 10:49am PDT

Jet lag

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Sep 8, 2018 at 6:34am PDT

Thanks for the tshirt babe 😘 @lilhankwilliams

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Aug 25, 2018 at 10:29am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.