RADONJIĆ OTKRIO NAKON POBEDE: Simonović je tik pred početak meča imao TEMPERETURU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 20:41

RADONJIĆ OTKRIO NAKON POBEDE: Simonović je tik pred početak meča imao TEMPERETURU!

Junak utakmice ipak izdržao.

Ekipa Crvene zvezde ostvarila je veliku pobedu na putu ka prvom mestu ABA lige. Crveno-beli su nakon velike drame i borbi do poslednje sekunde u dvorani "Aleksandar Nikolić" savladali goste, Cedevitu Olimpiju, rezultatom 82:81. Pobedonosni koš postigao je Marko Simonović sa linije za slobodna bacanja.

Trener ekipe sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić je nakon ove "infarkt" završnice izjavio:

- Prvo poluvreme smo odigrali napadački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlično, bilo je dosta propusta u fazi odbrane, puno koševa smo primili. Cedevita je korostila dobro naše greške i uveli su meč u neizvesnu završnicu. Bilo je dosta neizvesnih završnica ove sezone, ovoga puta je sve u našu korist, tako da idemo kući zadovoljni večeras - izjavio je Radonjić i dodao kako je tekla priprema za ovaj meč:

- Iskren da budem, dosta smo se fokusirali na našu problematiku. Pod znakom pitanja do samog početka meča bio je Simonović koji je jutros dobio temperaturu. Nismo imali vremena ni za šta drugo. Pripremili smo utakmcu onako kako smo planirali. Potpuni "rispekt" za ekipu Cedevite Olimpije koja igra sjajno, imaju dobar tim i znamo da su jako kvalitetni. Bilo je potrebno da budemo dobri, što u ovim okolnostima to nije baš ni jednostavno. Ali eto, na kraju smo izašli kako pobednici - zaključio je Radonjić.

Ekipa Crvene zvezde je ovom pobedom došla do skora 20-3 čime je izbila na prvo mesto na tabeli koje deli sa ekipom Budućnosti.

Jedva je Siti u Mančester pobedio Dortmund (2:1), pa je pred večerašnji (21.00) revanš sve otvoreno. Englezi jesu kvalitetniji, ali ako Nemce krene, nema kome ne mogu da daju nekoliko golova. Kvota na keca je 4,80, na dvojku 1,73, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.