RAD JE PAO TEŠKOM MUKOM: Mirković NEZADOVOLJAN suđenjem, od igrača za DERBI traži sledeće! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAD JE PAO TEŠKOM MUKOM: Mirković NEZADOVOLJAN suđenjem, od igrača za DERBI traži sledeće! (FOTO)

Bata je rekao svoje.

Pobedom nad ekipom Rada u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije, trener crno-belih Zoran Mirković istakao je da je donekle zadovoljan igrom svojih igrača, od kojih očekuje daleko više borbe u derbiju koji je na programu u nedelju u Humskoj.

- Što se tiče igre, generalno mogu da budem zadovoljan, napravili smo dobru uvertiru za derbi u nedelju. Hteli smo da dođemo do igre i imali smo posed, ali u toj poslednjoj trećini nismo imali odlučnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ubilačku agresivnost da se postigne gol. Imali smo dve šanse, nismo ih iskoristili. Dali smo gol u drugom poluvremenu i onda smo izrotirali malo drugačije- rekao je Mirković.

O sudiji Đorđiću, kao i spornim situacijama na meču sa Radom, Mirković je istakao:

- Konkretno, ovaj mladi gospodin koji je sudio ovu utakmicu večeras (Miloš Đorđić) nam je sudio i protiv Mačve. Ja imam pamćenje kao slon, ako vratimo film kako je lako dosudio taj penal protiv nas, a onda kako lagano opet nije to dosudio. Meni neke stvari ovde nisu jasne, odnosno, kristalno su mi jasne. Ako nama u srpskom fudbalu trebaju ovakve stvari, nema problema. Ja nisam iz te priče. Mnogo dugo igram fudbal i mnogo dobro ga vidim i osećam i retko šta može da mi promakne, a znam da namirišem stvari- ističe trener crno-belih.

Prdstojeći večiti derbi za Mirkovića ima posebnu važnost.

- Psiha i priprema detalja za utakmicu, a biće ih dosta. Ne plašim se nikoga. Čega da se plašim? Takvih ljudi? Zašto bih se plašio. Ali, jednostavno, jedno s drugim ne ide- tzaključio je Bata Mirković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.