Qiyana je novi League of Legends heroj

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Qiyana je novi League of Legends heroj

Qiyana – misteriozni ubica iz džungle je naredni League of Legend šampion. Riot je danas objavio prvi tizer ove misteriozne žene. U planovima za ovu godinu, koji su objavljeni pre nekoliko meseci, Riot kaže da će Qiyana biti assassin baziran na AD-u, koji dolaze iz potpuno nove regije.

Izvor: RUR Esports

Najstrašniji deo njenog tizera jeste ogromna kosa prstenastog oblika, koju drži u ruci. Njena zvanična titula je ’’Empress of the Elements’’. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U videu možemo videti da ima mogućnost da upravlja terenom na neobičan način. Može da upravlja i samom zemljom, ali i onim što je prekriva – nešto slično poput Taliyahe i Iverna.

Tokom prve najave, Riot je izjavio da će moći da kontroliše svoju okolinu pametnim i inovativnim načinima. Takođe je izdato upozorenje: ’’Klonite se zidova!’’. Moraćemo da se strpimo još neko vreme, pre nego što dobijemo prve informacije o njenim magijama. Za sada Quiyana deluje i te kako primamljivo.

Ixaocan – ime je novog egzotičnog područja Runeterre, koji do sada nije bio istražen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.