Prvo reprezentacija, pa Real Madrid

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 19:33

Prvo reprezentacija, pa Real Madrid

Mladi španski košarkaš Huan Nunjes poručio je da mu je važniji debi za reprezentaciju nego ugovor sa Real Madridom.

Huan Nunjes je MVP Evrobasketa za igrače mlađe od 20 godina i nedavno je odigrao prvi meč u dresu seniorske reprezentacije Španije, kad su igrali sa Grčkom.

Nunjes igra na poziciji plejmejkera, rođen je 2004. godine i dobio je 8 minuta tokom kojih je zabeležio 1 skok i 1 asistenciju.

"Poseban je osećaj debitovati za reprezentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogotovo u mom gradu. Sav sam se naježio, vrlo sam zahvalan, a i svi su mi čestitali pa sam jako srećan zbog svega što se dešava", rekao je Nunjes za Marku.

Nunjes je nedavno postao 16. košarkaš iz omladinske škole Real Madrida koga je Pablo Laso uvrstio u prvi tim, ali, on nema važeći ugovor sa "kraljevskim klubom" pošto mu je ugovor istekao na kraju sezone.

"Trenuto sam fokusiran na reprezentaciju i ne mogu mnogo toga da kažem o Real Madridu. Šta se desi, desiće se. Real Madrid je tim koji mora da pobeđuje i teško je da mladi igrači dobiju neku šansu tamo. Ipak, tokom godina smo mogli da vidimo da mladi momci uspeju da pronađu svoje mesto i to je model koji treba pratiti", navodi Nunjes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.