Izvor: RTS, 17.Jan.2021, 08:50

Prvo pa tripl-dabl, spektakularan debi Hardena u Bruklinu

Dugo je insistirao na trejdu, a onda već u prvom meču u novom klubu Džejms Harden pokazao sav svoj repertoar i vodio Bruklin do pobede nad Orlandom od 122:115.
”Brada” je u svom debi nastupu u dresu Netsa imao spektakularne brojke i zajedno sa Kevinom Durentom vodio tim do osme pobede u sezoni.

Za 40 minuta u igri on je ubacio 32 poena, imao 12 skokova i čak 14 asistencija, uz još četiri ukradene lopte, jednu blokadu ali i devet izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lopti.
”Ovo je samo prva utakmica od mnogo kojih će biti. Moraću da ’isečem” izgubljene lopte i biće to još bolje”, rekao je Harden na putu do svalačionce neposredno posle meča.
Odličnu pomoć i dobrodošlicu pružio mu je nekadašnji saigrač iz Oklahome Durent sa 42 postignuta poena, dok je Džo Heris dodao 17.
U redovima Medžika i na ovom meču i sedmom porazu u sezoni najbolji je bio Nikola Vučević sa 34 poena, 10 skokova i sedam asistencija, a Terens Ros ga je pratio sa 23.
Majami je iznenađujuće ubedljivo poražen na svom terenu od Detroita sa 120:100 uz odlične partije Džeremija Grenta (24) i Derika Rouza (23), dok je Memfis sa povratnikom Dža Morentom  u timu i njegovih 17 koševa u neizvesnoj završnici naneo poraz Filadelfiji od 106:104.

Rezultati:
San Antonio - Hjuston 103:91
Bruklin - Orlando 122:115
Toronto - Šarlot 116:113
Majami - Detroit 100:120
Memfis - Filadelfija 106:104
Portland - Atlanta 112:106

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo pa tripl-dabl, spektakularan debi Hardena u Bruklinu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2021

Dugo je insistirao na trejdu, a onda veću prvom meču u novom klubu Džejms Harden pokazao sav svoj repertoar i vodio Bruklin do pobede nad Orlandom od 122:115...”Brada” je u svom debi nastupu u dresu Netsa imao spektakularne brojke i zajedno sa Kevinom Durentom vodio tim do osme pobede u sezoni.....Za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

HARDEN NAKON POBEDE: ‘Moram da budem najbolja verzija, nisam sebičan!’

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2021

Evo šta je rekla ‘prva brada’ NBA lige nakon svog debija. Bruklin Netsi su u dosta ‘tesnoj’ utakmici savladali ekipu Orlanda, a glavni protagonista pobede bio je debitant. Džejms Harden imao je vrhunsku partiju, tokom koje je ubacio 32 poena, uhvatio 10 skokova i podelio 14 asistencija. ‘Nadam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.