AMS: Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zastoja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2021, 06:54

AMS: Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zastoja

Saobraćaj u Srbiji večeras je umerenog intenziteta, a vanrednih zastoja i prekida nema.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Povremeno usporena vožnja očekuje vozače na deonicama gde se izvode radovi.

Jedna od takvih deobnica je obilaznica oko Beograda, gde su u toku radovi na više deonica.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:15, nema zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ni na putničkim, ni na teretnim terminalima naših graničnih prelaza.

Povremeno zatvorena preticajna traka na deonici Ub-Ljig

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je danas da se izvode radovi na košenju trave u razdelnom pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Ub-Ljig.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP „Putevi Srbije“ obaveštava da su odloženi radovi na redovnom održavanju, na delu državnog puta I B reda broj 18, deonica Zrenjanin-Sutjeska.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o novom terminu izvođenja radova, dodaje se u saopštenju. Na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije nema zadržavanja vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Praznici gotovi, slede gužve

Izvor: B92, 05.Maj.2021

Prvi radni dan posle prvomajskih i uskršnjih praznika doneće pojačan intenzitet saobraćaja i veći broj vozila prvo na prilaznim putevima većih gradskih sredina...Ali i unutar samih gradskih saobraćajnica, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Vozače tokom dana očekuju prijatne dnevne temperature,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.