Prvi put za 40 godina Denver domaćin sedmog meča u plej-ofu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put za 40 godina Denver domaćin sedmog meča u plej-ofu

U četvrtfinalu Zapadne konferencije odluka u duelu sa San Antonijom pada u noći između subote i nedelje po našem.

San Antonio je iskoristio svoj teren da sa 120:103 izjednači na 3:3 u pobedama uprkos igri protivničkog centra Nikole Jokića za pamćenje (43 poena našeg asa, što je rekord kluba u plej-ofu). Denver je domaćin odlučujuće utakmice, a sedmi meč u doigravanju u najjačoj košarkaškoj ligi sveta u tom gradu nije igran još od 1978. Tada je u prvom kolu savladan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milvoki.

Još dva puta Nagetsi su igrali sedmi meč, ali su bili gosti. To se desilo 1994. protiv Jute, a 2012. protiv Lejkersa. Oba puta je pretrpljen poraz.

Ukoliko Denver ode dalje, sastaće se u polufinalu Zapada s Portlandom, koji je bio uspešniji od Oklahome s 4:1 u pobedama. U prethodna četiri puta (2010-13) to mu nije pošlo za rukom, a poslednji put jeste 2009. kada je preko Nju Orleansa i Dalasa stigao do konferencijskog finala. Izgubio je u njemu od Lejkersa s 4:2.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.