Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put posle 1999. Čelzi primio četiri gola u prvom poluvremenu

Bilo je to pomračenje "plavaca" na Stadionu svetlosti protiv Sanderlenda u 15. kolu Premijer lige u sezoni 99/00.

"Crne mačke" nisu imale milosti prema izabranicima Italijana Đanluke Vijalija. U 38. minutu bilo je 4:0.

Po dva gola dali su irski napadač Najel Kvin (1. i 38) i Kevin Filips (23. i 36), povremeni engleski reprezentativac tog vremena. Čelzi je počasni pogodak postigao preko Urugvajca Gustava Pojeta u 81. minutu.

Danas, posle skoro pune dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << decenije, mreža londonskog tima se opet zatresla četiri puta u prvom poluvremenu u premijerligaškoj utakmici. Nemilosrdan je bio prvak Mančester siti na svom Etihadu. Golovi su padali i brže nego 1999. Katastrofu je nagovestio Rahim Sterling u 4. minutu, a zatim je dva pogotka dao argentinski as Serhio Aguero, u 13. i 19. minutu. Nikada pre Čelzi u Premijer ligi nije primio tri gola u prvih 20 minuta. Sledeći strelac bio je Ilkaj Gindogan u 25.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.