Prvi minuti u BL za Srbina Savu, Sančo i Haland u džepu, odmah novi ugovor!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 15:42

Prvi minuti u BL za Srbina Savu, Sančo i Haland u džepu, odmah novi ugovor!

Fudbaler koji je prošao mlade selekcije Srbije odigrao fantastičan meč.

Znate li ko je Sava-Arangel Čestić?

Momak rođen u Nemačkoj je srpskog porekla, igra kao defanzivac u Kelnu, a pre par dana je dobio priliku da debituje za taj tim.

Verovali ili ne, protiv Borusije iz Dortmunda, ekipe koja pretenduje na tron ne samo u Nemačkoj.

I odmah je imao za zadatak da sačuva igrače koji verovatno imaju najveći napadački potencijal na svetu, Džejdona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sanča i Erlinga Halanda, vodio je bitke i sa Rojsom, i - pobedio.

Njegov Keln je stigao do prve pobede u sezoni i to na "Vestfalenu", tek u devetoj rundi. Mladi Čestić je imao svog udela u svemu tome i nakon impresivnog debija, odmah je novi ugovor na stolu.

Inače, odigrao je svih 90 minuta u pobedi svog tima.

Čestić je juče potpisao ugovor na četiri godine, u potpunosti ga je zaslužio i mi se nadamo da će ovaj mladi srpski reprezentativac tek dobijati šansu u Bundesligi.

Sjajne vesti iz Nemačke, zar ne?

Sava-Arangel Cestic had an impressive debut for Koln vs Borussia Dortmund on the weekend & now hes signed a new 4 year contract to add to his great week.

The 192cm 19 year old defender is a big part of Koln's future plans. pic.twitter.com/ogaHkGnLg0

— Serbian Football (@SerbianFooty) December 1, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.