Izvor: RTS, 02.Okt.2022, 21:51

Prvenac Kostića u dresu Juventusa, pogodio i Vlahović

Fudbaleri Juventusa pobedili su Bolonju 3:0 u osmom kolu italijanske Serije A, a prvi pogodak za "bjankonere" postigao je Filip Kostić u 24. minutu i to na asistenciju Dušana Vlahovića, koji se kasnije i sam upisao u strelce.
Gol protiv Bolonje je prvenac Filipa Kostića u dresu novog kluba, u koji je letos stigao iz nemačkog Ajntrahta iz Frankfurta.

Asistent Kostiću bio je još jedan reprezentativac Srbije koji brani boje Juventusa - Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vlahović, koji se u 59. minutu i sam upisao među strelce.
Vlahović je na gol iz igre čekao od 15. avgusta i 1. kola, kada je bio dvostruki strelac protiv Sasuola, a sada sa pet golova deli drugo mesto na listi strelaca sa Imobileom i Hvičom Kvarachelijom.

Juventus je pobedio 3:0 Bolonju u Torinu, a treći gol za domaće postigao je Arkadijuš Milik.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostić i Vlahović za pobedu Juventusa protiv Bolonje

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2022

Fudbaleri Juventusa pobedili su večeras na svom terenu ekipu Bolonje sa 3:0, u utakmici osmog kola italijanske Serije A.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.