Prve procene, sa Sarijem stižu petorica igrača, evo ko sve odlazi!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve procene, sa Sarijem stižu petorica igrača, evo ko sve odlazi!

Juventus i pre nego što je promovisao trenera konsultovao Sarija oko pojačanja. Vezni red najvažniji, tim će biti izmenjen, a neki nezamenjivi biće prodati...

Mauricio Sari je zvanično trener Juventusa, sledeće nedelje će biti predstavljen u Torinu, njegov menadžer Falji Ramadani je ubrzao stvari, sinoć je postignut dogovor sa Čelsijem, pa je Sari potpisao ugovor do 2021. sa mogućnošću produžetka na još jednu godinu.

Manje više se zna šta je tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Juventusa, ali i koji od igrača nisu po njegovom ukusu.

Šćešnji ostaje prvi golman, Perin bi mogao da ode, a navodno će Sari pozvati Rejnu iz Milana da mu se pridruži u Torinu.

Za Kansela nema mesta, nije bio po volji Alegrija, i Sari smatra da nije dovoljno posvećen odbrani, Juventus će Portugalca prodati Sitiju, to je gotovo dogovoreno, a danas su engleski mediji puni najava da će Juve oteti Tripijea ispred nosa Napoliju.

Ostaje da se dovede štoper, Boateng i Umtiti nisu po volji Sarija, on voli igrače poslednje linije koji umeju da igraju, ima već Kjelinija kao ratnika, De Liht je daleko od Torina, kao i Manolas. Ipak, u Juventusu se nadaju da će Sari vratiti Ruganija u formu u kojoj je igrao kod njega u Empoliju, a pripreme će početi Turčin Demiral, videćemo hoće li izboriti mesto pod suncem. Sari ceni Benatiju i sve su veće šanse da se Marokanac vrati u Juve. Leva strana ostaje ista, ako Čelsi ne pusti Emersona Palmijerija. Dakle, Aleks Sandro i Spinacola će se boriti za to mesto.

Najveće izmene bi trebalo da pretrpi vezni red. Naime, Sari ima obećanje da će dobiti, uz Remzija, još jednog igrača svetske klase, kako bi upotpunio trio sa Pjanićem. Pogba je i dalje san Juventusa, alternativa je Sergej Milinković Savić, pominje se i Ndombele.

Iznenađenje bi mogao da bude Isko koji bi se sjajno uklopio u Sarijeve šeme.

Odlazi sigurno Kedira, možda i Matuidi, prvi je prespor, drugi čini se ne zadovoljava tehničke kvalitete koje traži novi trener- Neće biti mesta ni za Kuadrada, kao ni za Mandžukića.

O Dibali će Sari odlučiti na osnovu modula igre, u 4-3-3 za njega nema mesta, ali ako bude igrao 4-3-1-2 Argentinac bi mogao da dobije šansu. Ostaju uz Ronalda i Bernadeskija, Kin i verovatno Daglas Košta za koga Sari veruje da može mnogo bolje nego kod Alegrija.

Ostaje pitanje još jednog napadača, ako Iguain bude prodat, u tom slučaju Juventus bi zagrizao za Ikardija, ali teško će ga menjati za Dibalu.

Postoji mogućnost da stigne Kjeza, ali bi to značilo prodaju Dijega Košte.

Na kraju, zaboravili smo, ostaje Bentankur, koji je produžio ugovor i pored ponuda, i za koga je Sari tražio da ga obavezno zadrže.

Dakle, novi će biti desni bek, jedan štoper, Remzi i još jedan ili dvojica u veznom redu i najverovatnije samo jedan napadač.

Ukupno u pitanju su pet ili šest igrača, klub je uz prodaje spreman da uloži oko 200 miliona evra u nove igrače, a sigurno da će najmanje polovinu toga "pojesti" novi vezista što je za Sarija najvažnije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Crno na belo, Sari tražio samo tri igrača, ima čak i alternative!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2019, 10:06

Danas prvi sastanak oko pojačanja, šta je obećano Sariju, odnosno šta mu treba da nametne svoj stil igre....Mauricio Sari danas stiže u Torino, biće predstavljen pred početak priprema, cilj je da nađe kuću u kojoj živeti, ali i da razgovara sa čelnicima kluba o pojačanjima...Već smo pisali,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.