Prvak Švajcarske krenuo put Beograda sa velikim pojačanjem! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvak Švajcarske krenuo put Beograda sa velikim pojačanjem! (foto)

Iznenađenje.

Fudbaleri Jang Bojsa rano jutros zaputili su se za Beograd, gde ih sutra od 21h očekuje revanš susret plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

Meč u Bernu okončan je 2:2, a bivši fudbaler Partizana, Herenvena, Ajaksa i Benfike Miralem Sulejmani nije bio ni u protokolu na stadionu "Švajcarska".

Ipak, sada se našao među putnicima za srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prestonicu, pa bi mogao da zaigra pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

On je ove sezone odigrao samo 59 minuta zbog povrede, nije ga bilo u timu na prethodnih šest mečeva.

Nije razjašnjeno da li se oporavio i da li će nastupiti protiv Zvezde, ali je jasno da sada postoji mogućnost.

Put Beograda krenuo je i strelac drugog pogotka sa utakmice u Švajcarskoj, iskusni Gijom Oro, bivši napadač PSŽ takođe nije potpuno spreman, ali videćemo da li će mu trener Seoane dati šansu od prvog minuta na "Marakani", ili će ga kao u Bernu čuvati za završnicu.

Belpmoos-Impressionen vor dem Abflug nach Belgrad 💛🖤 #BSCYB pic.twitter.com/4K6RuAH6g2

— 𝗕𝗦𝗖 𝗬𝗢𝗨𝗡𝗚 𝗕𝗢𝗬𝗦 (@BSC_YB) August 26, 2019
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dolazi 400 najhrabrijih, navijači Jang Bojsa se plaše pakla Marakane

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2019

Navijači Crvene zvezde bio su deo sjajne atmosfere na Vankdorf stadionu, ali je i tada bilo jasno da će tek okršaj na prepunom stadionu Rajko Mitić predstavljati istinski spektakl. Švajcarski Blik pominje reči Marka Marina posle prvog meča, kada je komentarisao veliku podršku pristalica srpskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.