Pršti u Kelnu, De Jongov šou, otpisani defanzivac vratio Inter, košmar Monćijevog izuma! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2020, 21:54

Pršti u Kelnu, De Jongov šou, otpisani defanzivac vratio Inter, košmar Monćijevog "izuma"! (video)

Kakvo finale!

Fudbaleri Sevilje i milanskog Intera sastali su se u Kelnu u velikom finalu Lige Evrope, a nakon 45 minuta rezultat je 2:2.

Poveli su "Neroazuri" već u petom minutu, Dijego Karlos je oborio Lukakua u svom kaznenom prostoru, prvo mu je dozvolio da ga prelako pretrči, sudija je pokazao na kreč.

Belgijanac je preuzeo odgovornost i pogodio za 1:0, bio je to njegov 34. gol ove sezone, izjednačio je Ronaldov rekord u dresu Intera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, samo sedam minuta kasnije, centaršut Navasa sa desne strane, sjajno se bacio De Jong i glavom matirao Handanoviča za 1:1.

Ubrzo nakon toga Dijego Karlos je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali ga je sudija Makeli poštedeo ovog puta, procenio je da je Brazilac držao ruku uz telo, ništa od novog penala za Inter.

Dva minuta kasnije je Konte dobio žuti karton pored terena, da bi u 33. minutu Španci stigli do preokreta.

Odličan centaršut Banege, još bolji skok De Jong i maestralan udarac glavom za potpuni preokret na "RajnEnerdži" stadionu u Kelnu.

Ipak, imali su ovoga puta igrači Intera spreman odgovor, Godin pogađa i poravnava rezultat, 2:2 u 36. minutu.

Prethodno je Dijego Karlos oborio Lukakua na ivici kaznenog prostora, da bi Brozović iz slobodnjaka pronašao Urugvajca, koji je poravnao rezultat.

U poslednjim sekundama je Okampos pripretio na drugoj strani, ali je Handanovič dobro intervenisao, te nije bilo nove promene rezultata.

Sjajno prvo poluvreme, nema sumnje da nas spektakl čeka i u drugom.

Sevilla  -  Inter Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukaku od heroja do tragičara, Liga Evrope je Seviljino takmičenje! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2020

Šest od šest!..Ne vredi, protiv Sevilje se ne može u Ligi Evrope...Ekipa Julena Lopetegija slavila je u finalu LE protiv milanskog Intera sa 3:2 (2:2), te je tako došla do šestog trofeja u ovom takmičenju, u šestom finalu!..Prštalo je od samog starta, poveli su "Neroazuri" već u petom minutu,...

Nastavak na Sportske.net...

Konte održao čudnu konferenciju: Bilo je prelepo voditi Inter

Izvor: B92, 22.Avg.2020, 09:52

Italijanski trene Antonio Konte govorio je nakon poraza u finalu Lige Evrope od Sevilje rezultatom 3:2.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.