Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021, 14:51

Protivnici nisu izdržali ni rundu! Fantastično veče za Todorovića i Bojkovića

Srpski borci nokautirali svoje rivale

Grom je udario u Las Vegas, a Razbijač lobanja je razneo svog protivnika u Osijeku!

Fantastično veče imala su dvojica srpskih boraca. Duško Todorović je u prvoj rundi nokautirao Amerikanca Majkija Pitola, dok je Marko Bojković posle minut i po završio borbu sa Davidom Galeckim impresivnom pobedom.

Posle dva vezana poraza Todorović je uspeo da se na sjajan način vrati na pobedničku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stazu. Duško je upisao 11. pobedu u karijeri, a trenutak odluke u meču protiv Pitola je bio kada je protivnika okrenuo na stomak u parteru, a onda serijom razornih udaraca primorao sudiju da prekine meč, jer je Amerikanac nemoćno ležao na podu.

RELENTLESS G&P DOES IT!

🇷🇸 @Todorovic_UFC gave Pitolo no chance as soon as it hit the ground! #UFCVegas44 pic.twitter.com/RNx3Nappwc

Na turniru Armagedon u Osijeku, koji je već jednom osvojio u prvoj sezoni, Marko Bojković je nokautirao Poljaka Davida Galeckog.

Činilo se da je Poljak bolje otvorio borbu, da je imao inicijativu, a ispostavilo se da je Bojković samo čekao svoj trenutak. Dočekao ga je kada je Galecki probao sa rušenjem, Marko ga je “ulovio”, završio kao gornji u parteru i onda u skladu sa nadimkom (“Skull Crusher”, Razbijač lobanja), razbio je protivnika.

Ovo je bila tek druga profi borba Marka Bojkovića i druga pobeda, za, kako kažu, jednog od najtalentovanijih balkanskih boraca.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.