Pronašli utočište na Banovom brdu, na treninzima Čuke reprezentativci Srbije i Crne Gore!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašli utočište na Banovom brdu, na treninzima Čuke reprezentativci Srbije i Crne Gore!

Beogradski klub izašao u susret dvojici internacionalaca.

Da se na Banovom brdu godinama radi dobro nije tajna, a to potvrđuje i podatak da su se treninzima priključila i dvojica iskusnih internacionalaca.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović i član nacionalnog tima Crne Gore Marko Simić svoju formu održavaju na terenima Čukaričkog u iščekivanju novog angažmana.

Srpski napadač je i dalje pod ugovor sa Al Itihadom, ali je praktično slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u izboru nove sredine jer klub želi da ga se oslobodi.

Sa druge strane, Simić je i zvanično bez angažmana pošto mu je istekao ugovor sa Pahtakorom.

"Prijović ima fenomenalnu završnicu. Teško ga je čuvati, baš je dobar. Obojica igrača su se odlično uklopila, kao da su sa nama duže vreme", istakao je štoper "brđana" Stefan Šapić u izjavi za Sportski žurnal.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.