Promenio ishranu, sada leti po terenu: Partizanov veteran mnogo prešao, rešio je da dodatno uloži u sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 11:35

Promenio ishranu, sada leti po terenu: Partizanov veteran mnogo "prešao", rešio je da dodatno uloži u sebe

Igra kao mladić.

Levi bek Partizana Ivan Obradović postigao je drugi gol za crno-bele u pobedi nad Mladosti u Lučanima rezultatom 2:0, a asistirao je kod vodećeg pogotka Rikarda Gomeša. Obradović je i prošle sezone zatresao mrežu Lučanaca.

Bavarska mašina je zagrejana, ruši sve redom, a na Bajernovom meniju večeras (20.30) je Grojter Firt - kvota na dvojku je 1,12, a na kombinazziju 2&3+ 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grojter Firt - Bajern.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nisam ni razmišljao o tome da sam prošli put pogodio protiv njih. To je bio jedini gol za mene u prošloj sezoni, sada asistencija i gol. Naravno da sam presrećan, pre svega zbog pobede mojim doprinosom. Drago mi je i zbog Rikarda koji je nastavio svoj golgeterski niz. Bitno je da smo pobedili i da idemo dalje ka našem cilju - rekao je Obradović za klupski sajt.

Obradović ističe da u crno-belom timu vlada zdrava konkurencija.

- To i jeste ključ ovih dobrih rezultata od početka godine i prošle sezone, zato što svako svakog gura napred, svi daju svoj maksimum. Svi smo ovde zbog jednog cilja - da osvajamo trofeje. Konkurencija je zdrava, svi se podržavamo, u svakom trenutku, i to je ono najbitnije.

Ekipa Aleksandra Stanojević u nedelju dočekuju Spartak, a u već u četvrtak Flora takođe stiže u Humsku u drugom kolu Lige konferencija.

- Utakmice pre i posle derbija su nezgodne. I fizički i emotivno, derbi te iscrpi u svakom smislu te reči, ali kada si u Partizanu to je to. Utakmice su na svaka tri-četiri dana i svaka utakmica je na pobedu. Mi smo u tom ritmu i to smo prihvatili, dosta je nas povratnika, dosta je dece Partizana. Znamo kako se igra ovde, svi su gladni, svi su fokusirani.

Veteran u timu crno-belih u poznim godinama karijere vodi računa o svakom detalju, pa je promenio način ishrane i hrani se zdravo.

- Već sam u 33. godini, sledeće leto 34. Oseti se, puno sam prešao, tako se uvek našalim. Duga karijera, mi smo istrošeni, tako da pazim kako spavam, šta jedem, radim prevencije povreda svakodnevno. Ulažem u sebe, želim da uživam u ovom momentu. Fudbal je privilegija, to je ono što volim da radim i želim da trajem što duže – jasan je Obradović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.