Priznanje za Mozzart sport

Izvor: B92, 07.Feb.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje za Mozzart sport

Internet stranica Mozzart sport po drugi put dobitnik je najprestižnije domaće nagrade za internet zajednicu – Top 50, magazina PC Press.

Nagradu su osvojili u oblasti "Sport i (avan)turizam".

Drugi put od kako je osnovan pre osam godina, Mozzart sport je dobio najprestižniju domaću nagradu u oblasti interneta koju tradicionalno dodeljuje magazin PC Press – TOP 50.

Kao i 2013. godine, ovaj sportski portal, koji radi u okviru kompanije Mozzart, izdvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kvalitetom sadržaja koji nudi i postao laureat u jednoj od šest oblasti za koje se dodeljuje prestižno priznanje - Sport i (avan)turizam.

U objašnjenju žirija za dodelu nagrade ističe se da se među brojnim sajtovima ovog tipa izdvaja mozzartsport.com, veoma dobro poznat sportski portal koji predstavlja "ultimativnu destinaciji za sve entuzijaste kada je svet sporta u pitanju".

Priznanje je u ime Mozzart sporta primio urednik Dejan Stanković.

Na sajtu Mozzart sport radi veliki tim profesionalaca i tekstovi se objavljuju 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Na sajtu se mogu pronaći vesti i dešavanja iz svih sportova i liga, intervjui, komentari, rezultati i prenosi uživo.

Mnoge zanima i klađenje, pa su date kvote, statistike, tabele i podaci neophodni korisnicima. U godinama za nama portal je izgradio vrhunsku reputaciju, pa ne čudi da je za mnoge ljubitelje sporta postao podrazumevana destinacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.