Primera - Valensija nastavila da igra remi, jedva izvukla bod protiv Leganesa

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Valensija nastavila da igra "remi", jedva izvukla bod protiv Leganesa

Nakon Reala, Valensija nastavila sa iznenađenjima u La Ligi.

Do sada smo imali tri meča u ovom kolu španske lige, i sva tri meča su nam priredila dosta iznenađenja. Prvo je sinoć Alaveš slavio u gostima protiv Selte i zauzeo prvo mesto na tabeli, zatim je Real šokantno poražem od Levante, a sada je i Valensija jedva izvukla bod potiv Leganjesa, rezultat je bio 1:1 (0:0).

Valensija je solidno započela ovu utakmicu, bili su odlučniji u prvom poluvremenu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su "Slepi miševi" šutirali izuzetno neprecizno, pa se tako na odmor otišlo bez golova iako je domaćin bio znatno bolji rival.

Kada je počelo drugo poluvreme, kao da je totalno drugi tim Valensije izašao na teren. Delovali su izgubljeno, neprepoznatljivo, a gosti su čak dobili i jedan poklon, dobili su penal u 63. minutu. Gumbau je bio veoma smiren i realizovao je udarac sa bele tačke. Kada su svi pomislili da će Valensija upisati drugi poraz u ovogodišnjem šampionatu, Gaja se iznenada našao u izglednoj poziciji, šutirao je ka golu, a ona je nakon odbitka prevarila golmana gostiju i uz dosta sreće završila u mreži rivala.

Valensija je neprepoznatljiva u ovoj sezoni, imaju problem sa realizacijom (za razliku od prošle sezone). Trenutno imaju samo 10 osvojenih bodova, a od 9 odigranih utakmica, oni su čak 7 puta odigrali bez pobednika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valensija u Primeri? To je remi, šta drugo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2018

Valensija opet ne može da pobedi. Slepi miševi su u devetom kolu Primere na svojoj Mestalji odigrali samo 1:1 protiv Leganesa, tako da su navijačima i stručnom štabu ostale brige za nastavak sezone. Kako se odvijala ova utakmica, Valensija mora da bude zadovoljna i ovakvim ishodom. Naime, do pet...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.