Primera - Neto se obrukao, Grizman vadio kestenje iz vatre, Barsi samo bod u Vitoriji! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 00:04

Primera - Neto se obrukao, Grizman vadio kestenje iz vatre, Barsi samo bod u Vitoriji! (video)

Katalonci nikako da se vrate na pobednički kolosek kada je u pitanju domaći šampionat.

U osmom kolu španske Primere, fudbaleri Alavesa napravili su veliko iznenađenje pošto su remizirali kod kuće sa Barselonom rezultatom 1:1.

Barsa je od samog početka preuzela terensku inicijativu, ali osim pokušaja Mesija iz slobodnog udarca i Fatija nešto ranije nije bilo opasnosti po gol domaće ekipe.

Sa druge strane, Alaves je iskoristio veliki nesporazum >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u odbrani Katalonaca, pa je posle katastrofalne greške Neta Luis Rioha rutinski sproveo loptu u mrežu u 31. minutu.

Vidno je bila nervozna čitava ekipa Barse nakon toga, a Kuman je odlučio da napravi čak tri izmene na poluvremenu.

U drugom delu meča prvi je zapretio Mesi kojem je Pačeko "skinuo" udarac, da bi potom pokušao i Fati.

Alaves je ostao sa igračem manje u 62. minutu kada je Žota zaradio isključenje zbog nesmotrenog faula nad Pikeom, da bi "kazna" usledila minut kasnije.

Antoan Grizman je primio loptu koja se odbila do njega, ušao u kazneni prostor i lepom "bockom" prebacio golmana i poravnao rezultat.

Osam minuta kasnije, Francuz je ponovo pogodio, ali to mu se nije priznao pošto je bio u ofsajdu. Ređali su se napadi gostiju - Fati, Seržino Dest, potom i Pjanić, ali se u tim trenucima istakao fantastični čuvar mreže Alavesa Fernando Pačeko.

Alaves se nakon osam odigranih mečeva nalazi na 13. mestu sa osam bodova, koliko ima i Barselona na 12. mestu, ali sa dve utakmice manje.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.