Primera - Goleada u Valjadolidu, Madriđani nose bodove kući! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Goleada u Valjadolidu, Madriđani nose bodove kući! (video)

Duel dva tima iz donjeg dela tabele doneo nam je čak šest golova.

Valjadolid je ugostio Leganes, a domaćin je pretrpeo težak poraz od 2:4 (0:2).

Domaćin je imao izuzetno lošu utakmicu, ali ono što je zaista iznenadilo sve na ovom meču je broj primljenih golova. Valjadolid je imao jednu od najboljih odbrana u ligi do ovog kola, oni su na 13. mečeva primili samo 10 golova, a danas su vadili loptu iz mreže čak četiri puta, i to na svom stadionu, gde su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do ovog meča primili samo četiri gola!

Gosti su igrali iznenađujuće dobro i zasluženo su slavili. Izgledalo je kao da je sve rešeno u prvih 45 minuta. Leganes je vodio sa 0:2 pre odlaska na pauzu, a domaćin gotovo da nije imao rešenja u napadu. Golove su postigli Siovas u 11. minutu i Oskar u 42. minutu. Ipak, Toni je nakon odmora dao nadu domaćim navijačima jer je u 50. minutu smanjio na 1:2, ali to je kratko trajalo jer je Kariljo sa nova dva gola stavio tačku na ovaj meč. Kariljo je igrao fantastično, a golove je postigao u 66. i 75. minutu. Do kraja meča Argentinac je imao šansu da postigne i het-trik, ali mu je opravdano poništen gol u 77. minutu zbog faula u napadu.

Domaćin je uspeo da stigne do drugog gola u poslednjim trenucima meča preko Unala, ali nije bilo vremena da se izbegne poraz.

Leganes je ovom pobedom stigao do 15. mesta na tabeli, a sada se nalaze samo bod ispod Valjadolida, današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.