Primera: Barselona pretrpela poraz na startu nove sezone, makazice Adurica srušile Katalonce (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Barselona pretrpela poraz na startu nove sezone, "makazice" Adurica srušile Katalonce (VIDEO)

Napadač Bilbaa ušao u igru u 88. minutu i postigao gol za pobedu Fudbaleri Barselone porazom su počeli odbranu titule u Primeri, pošto su večeras u prvom kolu nove sezone izgubili u gostima od Atletik Bilbaa s 1:0.Junak trijumfa Baskijaca bio je 38-godišnji napadač Aric Aduric koji je posle samo nešto više od 20 sekundi u igri postigao pobedonosni gol.On je u 88. minutu ušao u igru umesto Injakija Vilijamsa, a samo nekoliko sekundi kasnije posle centaršuta Andera >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kape s desne strane, uhvatio "makazice" na oko 12 metara od gola i zatresao mrežu aktuelnog šampiona.PROČITAJTE JOŠ: REMI HERTE I BAJERNA: Grujić postigao gol pa skrivio penal (VIDEO)Atletik je gotovo tokom celog meča bio bolji rival, iako je Barselona imala veći posed lopte, ali je tim iz Bilbaa bio konkretniji.Ovo je prvi put posle 10 godina da je aktuelni šampion poražen na početku nove sezone.Ostali mečevi prvog kola Primere igraće se tokom vikenda.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Aduriz, zaboravi na penziju, moli te "El Tigre"! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Španac je sinoć oduševio čitav fudbalski svet...Fudbaleri Barselone poraženi su na startu španske Primere, gostovali su na "San Mamesu" ekipi Bilbaa, koja je u svom domu slavila sa minimalnih 1:0...Gol odluke postigao je u finišu susreta fenomenalni Aric Aduriz i to na fantastičan način...Ovaj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.