Previše - Sedam utakmica u 19 dana donelo ispadanje iz Cvajte, kakva poruka za FS Nemačke! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020, 00:04

Previše - Sedam utakmica u 19 dana donelo ispadanje iz Cvajte, kakva poruka za FS Nemačke! (video)

Defanzivac Drezdena nije štedio reči.

Juče smo i zvanično dobili novog učesnika Bundeslige, biće to Arminia Bielefeld koja je trijumfovala u Cvajti, ali sa druge strane imamo i Dinamo Drezden koji će se naredne sezone takmičiti u trećoj ligi Nemačke.

Dinamo, koji je poznat po (ne)kulturi svojih navijača je imao užasno težak raspored. Po povratku na teren fudbaleri su imali pakleni ritam od sedam utakmica u devetnaest dana, njihovi rivali su imali više sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa pauzama.

Sinoć su izgubili od Kila sa 2:0, a Kris Love, levi bek Dinama, nije mogao da se zaustavi u svom komentaru po kraju utakmice.

"Njih je baš briga! Na kraju krajeva, mi smo ti koji plaćamo je**nu cenu za njihovo sr**e!", izjavio je defanzivac u suzama misleći na čelnike lige.

   

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.