Premijer liga - Salahov šou protiv fenjeraša, nema kluba koji voli kao Votford! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga - Salahov šou protiv fenjeraša, nema kluba koji voli kao Votford! (video)

Liverpul neporažen i nakon 17. kola.

Na premijeri 17. kola Premijer lige, prvoplasirani Liverpul dočekao je poslednjeplasirani Votford, nije bilo iznenađenja, pobeda aktuelnog prvaka Evrope od 2:0 (1:0).

Dobro se držao Votford u prvih pola sata, u 36. minutu su mogli da dobiju i penal nakon što je lopta u ruku pogodila Džoa Gomeza, ali iz VAR sobe je stigla odluka da nema materijala za najstrožu kazu.

A onda, 38. minutm nakon loše izvedenog kornera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Delofeua pukla je kontra domaćeg sastava.

Mane je proigrao Salaha, ovaj prevario čuvara, namestio se na udarac sa ivice kaznenog prostora i matirao Fostera vrlo preciznim udarcem.

Samo par minuta kasnije je Votford mogao da poravna rezultat, ali je Sar promašio čitavu loptu iz izgledne situacije.

Sa 1:0 se otišlo na odmor, da bi već u 50. minutu Mane zatresao mrežu Votforda, ali je njegov pogodak poništen nakon intervecije VAR-a, zbog ofsajda.

Nije uspevao Votford ozbiljnije da pripreti rivalu, da bi sve postalo jasno u 90. minutu.

Mane dodaje do Origija, ovaj ne uspeva lepo da zahvati loptu u kaznenom prostoru rivala, pa je umesto ka golu Votforda šalje ka Salahu, a Egipćanin se maestralno snalazi i petom trese mrežu "Stršljenova" za 2:0.

Bio je to njegov osmi gol protiv Votforda u karijeri, nijednom klubu iz "liga petice" nije dao više golova.

Do kraja nije bilo promene, 16. pobeda Liverpula u 17. kolu, nemaju još uvek poraz.

Votford zakucan za dno sa samo devet bodova, 40 manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.