Prelepa Kristina je našem fudbaleru rodila dvoje dece i NISU U BRAKU, a morate da vidite kako se ONA SLIKA za društvene mreže (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepa Kristina je našem fudbaleru rodila dvoje dece i NISU U BRAKU, a morate da vidite kako se ONA SLIKA za društvene mreže (FOTO)

Uskoro staju na ludi kamen.

Aleksandar Mitrović, iako veoma mlad, ima stabilnu porodicu koju čine nevenčana supruga Kristina, sin i ćerka. Kaže da je rano zasnivaje porodice nešto najlepše što mu se desilo.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

A post shared by @janjickristina on Sep 23, 2019 at 9:28am PDT

Mladi fudbaler upoznao je svoju suprugu preko zajedničkog prijatelja koji je tada bio njegov saigrač. Kako Kristina tvrdi, Aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu.

Reprezentativac je na svadbi Milana Lole Smiljanića rekao da planira da se oženi sledeće godine, a sve to je uz osmeh potvrdila i izabranica njegovog srca. Kristina izgleda prelepo, a njene slike na Instagramu osvajaju.

A post shared by @janjickristina on Sep 17, 2019 at 8:21am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 16, 2019 at 1:18pm PDT

My Joxy❤️

A post shared by @ janjickristina on Sep 3, 2019 at 9:59am PDT

❤️

A post shared by @ janjickristina on Aug 28, 2019 at 12:15pm PDT

A post shared by @janjickristina on Aug 10, 2019 at 1:25pm PDT

A post shared by @janjickristina on Aug 2, 2019 at 11:44am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.