Izvor: RTS, 11.Avg.2020, 16:02

Prekinuta sezona rukometne SEHA lige biće završena u Zadru

Završni turnir devete sezone regionalne rukometne SEHA lige oldržaće se od 4. do 6. septembra u Zadru, saopštili su organizatori.
Prvobitno je završni turnir trebalo da se održi početkom aprila, ali je odložen zbog nepovoljne situacije usled pandemije koronavirusa.

Hrvatski šampion Zagreb i beloruski Meškov Brest sigurni su učesnici fajnal-fora.
Preostala dva mesta popuniće pobednici četvrtfinala u kojima se sastaju srpski šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vojvodina iz Novog Sada i mađarski Vesprem, odnosno Nekse iz Našica i Vardar iz Skoplja.
Aktuelni evropski šampion Vardar osvojio je tri titule u nizu i sada ima šansu za četvrtu, a ukupno svoju šestu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZA TROFEJ U ZADRU: Završni turnir SEHA lige od 4. do 6. septembra

Izvor: Kurir, 11.Avg.2020

Završni turnir, devete po redu, regionalne rukometne SEHA lige oldržaće se od 4. do 6. septembra u Zadru, saopštili su organizatori.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.