Predsednik Vojvodine o Lalatoviću: Trebalo je ranije da ga oteramo

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 09:36

Predsednik Vojvodine o Lalatoviću: Trebalo je ranije da ga oteramo

Odlazak Nenada Lalatovića iz Vojvodine prolazi dosta burno.

Uprava kluba, na čelu sa predsednikom Dragoljubom Samardžićem, odlučila je da ne ponudi produžetak saradnje temperamentnom stručnjaku, uprkos odličnim rezultatima u dve sezone.

Lalatović je nekoliko puta imao javne istupe protiv čelnika novosadskog kluba, što se nije svidelo Samardžiću.

"Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku", rekao je Samardžić za Politiku.

On je napomenuo da se Lalatović u poslednje vreme ponašao neprofesionalno.

"Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Nije se ni pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer je profesionalno lice u klubu gde prima novac za rad", rekao je Samardžić, uz zahvalnost za sve što je uradio na sportskom planu za Vojvodinu.

Kao Lalatovićev naslednik spominje se Miroslav Tanjga, kao glavni kandidat...

Takođe, uprava "Stare dame" planira da Milošu Krasiću i Milanu Jovanoviću, bivšim fudbalerima Vojvodine i reprezentativcima Srbije, ponudi mesto u klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.