Predsednik Fenera otkrio: Crveni tepih je za Kokua, da ga umotamo i bacimo...

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Fenera otkrio: "Crveni tepih je za Kokua, da ga umotamo i bacimo..."

Detalj nam dolazi iz zemlje u kojoj smo svašta videli

Fenerbahčeu ne ide baš najbolje od starta sezone.

Nakon osam kola turskog šampionata nalazi se tek na trećem mestu i pored velikog ulaganja i novog trenera Filipa Kokua koji bi trebalo da donese boljitak i dugo čekanu titulu.

Ipak, da su trzavice velike unutar kluba potvrdio je i sam predsednik Fenera Ali Koč koji je otkrio neverovatan detalj pre utakmice sa Bešiktašom prošlog meseca koji se završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultatom 1:1.

"Na dan derbija protiv Bešiktaša bio je postavljen crveni tepih u našoj svlačionici. Pitao sam stručni štab zbog čega je tu, nekoliko trenera mi je reklo: 'Bešiktaš će pobediti danas, pa smo ga raspotrli kako bi u njega umotali Kokuov leš i izneli ga napolje'", otkrio je ovu bizarnost Koč.



Kao potencijalni kandidat za klupu turskog velikana ukoliko Koku napusti kormilo jeste legendarni Arsen Venger.

Samo, ne znamo baš koliko su mu ovakve situacije potrebne...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.