Pre 16 godina – Bodirogino brisanje peškirom Redžija Milera VIDEO

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 16 godina – Bodirogino brisanje peškirom Redžija Milera VIDEO

Košarkaška reprezentacija Jugoslavije pre 16 godina pobedila je SAD u četvrtfinalu SP, a Dejan Bodiroga na tom meču izveo je potez o kojem se i danas priča.

I to nije košarkaški, već šmekerski. Tokom pauze na meču srpski proslavljeni košarkaš otišao je do klupe "Drim tima" i peškirom Redžija Milera obrisao ruke.

Bodiroga je "mrtav hladan" otišao do Milera, koji je smatran najvećom zvezdom u tom sastavu. Miler ga je prvo čudno pogledao i zadržao peškir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u krilu, međutim to nije sprečilo "Bodi Bonda" da obriše ruke.

Bodiroga se vratio na teren i srušio SAD, iako je imao meč ispod proseka, pošto je duel završio sa devet poena i šutom iz igre 1/7. Jugoslaviju su u ovom duelu nosili Divac, Stojaković, Gurović i Jarić.

Nekoliko dana kasnije "Plavi" su se popeli i na krov sveta pobedom nad Argentinom u velikom finalu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.