Pozajmica, a ne prodaja – srećan Ibrahimović, srećan i Galaksi

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozajmica, a ne prodaja – srećan Ibrahimović, srećan i Galaksi

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović će najverovatnije na šestomesečnu pozajmicu u italijanski Milan, piše Gazeta delo Sport.

On je u petak rekao da nije tajna da ga u Milanu žele nazad, te da je nameravao da im se zahvali jer su mu posle Barselone vratili osmeh na lice.

Međutim, Ibra je igrao odlično od odlaska na američki kontinent pa LA Galaksi nije spreman da ga proda. Pozajmica bi, s druge strane, bila opcija koja zadovoljava i jednu i drugu i treću stranu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kod Amerikanaca je u toku plej-of koji se ubrzo završava, posle čega sledi pauza do marta i početka nove sezone, pa bi se Ibrahimović u takmičarskom ritmu pridružio ekipi u junu.

Sve zavisi od toga u kakvoj formi bude Ibrahimović, koliko će Milan u januaru biti spreman da ponudi, ali i koliko će daleko otići u Evropi. "Ibrakadabra" je navodno dogovorio šestomesečni ugovor vredan 2,2 miliona evra, pa bi Milan u slučaju pozajmice platio toliko.

Gazeta podseća da je svojevremeno sličan potez napravio i Englez Dejvid Bekam. Da podsetimo, Galaksi je ove sezone ostao nadomak plej-ofa kao sedmoplasirana ekipa na Zapadu MLS lige.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.