Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 06:44

Povreda Jokića posle briljantnog starta protiv Jute

Nikola Jokić je povredio koleno u duelu sa timom Jutem pa je njegov izostanak iz tima značajno doprineo porazu Denvera sa 122:110 na gostovanju. Posle sudara sa Goberom u prvom poluvremenu Jokić se nije vraćao u igru i još uvek je nepoznat stepen povrede koju je zadobio.
Srpski internacionalac Nikola Jokić je sjajno počeo duel na gostovanju u Juti serijom pogodaka sa samo jednim promašajem iz igre.

Ubacio je čak tri trojke i postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 24 poena uz po 6 skokova i asistencije u prvom poluvremenu i činilo se da je nadomak novog rekorda karijere, a onda je došlo do dramatičnog obrta!
Sudario se sa Rudijem Goberom i dobio udarac u koleno.
Još je neizvesno o kolikoj se povredi radi ali Jokić se potom nije vraćao u igru što je bilo presudno da njegov tim na kraju bude ubedljivo poražen.
Uprkos tome što nije odigrao pola meča Jokić je na kraju bio najefikasniji igrač utakmice ali je to slaba uteha i za njega i njegov tim.
Rezultati NBA utakmica:
Njujork - Filadelfija 112:99
Oklahoma - Golden Stejt 98:106
Dalas - Hjuston 116:106
San Antonio - LA Lejkers 121:125 (posle produžetka)
Juta - Denver 122:110
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POVREDIO SE NIKOLA JOKIĆ ! MVP NBA lige pao na pakret uz BOLNU grimasu VIDEO

Izvor: Kurir, 27.Okt.2021

Nikola Jokić se povredio, u porazu košarkaša Denvera od Jute 122:110 u nastavku košarkaške NBA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.