Povratak na mesto uspeha: Džikić ponovo u Budućnosti

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 15:40

"Povratak na mesto uspeha": Džikić ponovo u Budućnosti

Srpski stručnjak Aleksandar Džikić je novi/stari trener podgoričke Budućnosti.

Ugovor je potpisan na dve godine.

"Obeležio je našu najslavnijiu sezonu, kada smo pod njegovom trenerskom palicom pokorili ABA ligu. Stvorio je jednu kompaktnu, ratničku, fajtersku ekipu koja se podjednako borila i kod kuće i na strani. Pod njim smo postavili rekord Evrolige po broju postignutih trojki na utakmici. Celi grad ga je zavoleo kada je uzeo mikrofon i zagrmeo "Ovo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozorište" u prepunoj Morači. S njim idemo u nove pohode. Aleksandar Džikić je trener Budućnost Volija", navodi se u saopštenju.

Ovo će biti drugi mandat u Podgorici za Džikića nakon što je predvodio tim u sezonu 2017/18, kada su osvojili ABA ligu u finalu protiv Zvezd, i tokom prvog dela naredne sezone kada su nastupali u Evroligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BUDUĆNOST OZVANIČILA: Novi trener stigao u Moraču!

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2021

Vratio se na ‘mesto uspeha’! Novi-stari trener podgoričke Budućnosti je srpski stručnjak Aleksandar Džikić! On je već sedeo na klupi crnogorskog predstavnika u ABA ligi, a reč je o sezoni 2017. kada je sa njima postao prvak ABA lige i obezbedio im istorijski plasman u Evroligu. Džikić na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.