Potvrđeno, vlasnik Lestera je bio u helikopteru, sutra zvanično saopštenje

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, vlasnik Lestera je bio u helikopteru, sutra zvanično saopštenje

Kako javljaju novinari bliski klubu, u helikopteru je definitivno bio vlasnik Lestera.

Vičai Šrivadanapraba, vlasnik Lestera, bio je u helikopteru po uzletanju, potvrđeno je iz više izvora.

U uživo programu "BT sporta" javljeno je uz kadar na helikopter da "vlasnici uzleću", a i oni najpouzdaniji mediji u Engleskoj su istakli da se Tajlanđanin čija se vrednost procenjuje na 5 milijardi dolara našao u helikopteru.

Prema informacijama koje su dali u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "King power" kompaniji čiji je vlasnik takođe i vlasnik Lestera, helikopter ima osam sedećih mesta i do greške je došlo pri uzletanju.

Ova kompanija će se sutra oglasiti saopštenjem.

Spoken to King Power, who will release a statement tomorrow. #LCFC owner Vichai Srivaddhanaprabha was on-board the eight-seater helicopter to London. Failure, upon take off, resulted in a fire prior to a crash in the car park. No news on casualties. Prayers with #LCFC family

— Ben Jacobs (@JacobsBen) October 27, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.