Potvrđeno, Zvezda tražila napadača u Italiji, ovo je njegov odgovor!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 19:53

Potvrđeno, Zvezda tražila napadača u Italiji, ovo je njegov odgovor!

Sad više nema razloga da se bilo šta krije...

Početkom prošlog leta, pre skoro godinu dana, u italijanskim i domaćim medijima pisalo se o interesovanju Crvene zvezde za tadašnjeg napadača Palerma Iliju Nestorovskog.

Spekulisalo se tada da Palermo traži sedam miliona evra što Zvezda nije bila spremna da plati, pa je na kraju fudbaler iz Severne Makedonije završio u Udinezeu, sa kojim ima ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do juna 2022. godine.

Na tu temu Nestorovski je progovorio u izjavi za TV Arena Sport i potvrdio da je kontakata sa Zvezdom zaista bilo.

''Da, pre osam meseci se pisalo o tome, i pre godinu i nešto. Imao sam neke kontakte, imao sam i neku ponudu, ali zahvalio sam se.







Sad momentalno sebe vidim u Italiji, tu mi je dobro, tu mi je porodica, deca idu u školu i uče italijanski.







Realno, prioritet mi je da ostanem ovde, znamo da je italijanska liga u top pet u Evropi. Za dalje ne možemo nikad da razmišljamo, videćemo kako će biti. Nikad se ne zna ništa'', izjavio je Ilija Nestorovski.

Tridesetogodišnji fudbaler je ove sezone odigrao 19 mečeva za Udineze, postigao je jedan gol u Seriji A, uz jednu asistenciju.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otkriveno - Evo gde je Jović trebalo da ode letos! Da li bi prošao bolje?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 10:40

Odustali od Jovića u noći kada je "razmontirao" evropskog velikana...Dugo je trajala borba za potpis Luke Jovića prošlog leta...Na kraju knjiga je spala na dva imena, Real Madrid i Barselonu, pa je "kraljevski klub" dobio tu trku vrednu 60 miliona evra, koliko je koštalo obeštećenje za srpskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.