Potvrđen raspored za sredu, evo kada Novak izlazi na teren

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen raspored za sredu, evo kada Novak izlazi na teren

Pohod na petu titulu u Rimu Novak Đoković počinje duelom sa Denisom Šapovalovim, a evo kada bi Srbin i Kanađanin trebalo da izađu na teren.

Najbolji teniser sveta nije imao mnogo vremena za oporavak nakon naporne nedelje u Madridu gde je stigao do trofeja.

Novaka Đokovića već sutra očekuje prvi meč na Mastersu u Rimu, a za rivala će imati Kanađanina Denisa Šapovalova koji je na startu turnira savladao Pabla Karenja-Bustu.

Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Šapovalov već su se jednom sastali u prošlosti i to vrlo bliskoj, pošto su im se putevi ukrstili u trećem kolu ovogodišnjeg Australijan opena. Srpski teniser tada je slavio sa 3:1, a kasnije je stigao do trofeja.

Sutrašnji program na "Foro Italiku" počinje tokom prepodneva, ali će Novak Đoković i Denis Šapovalov svoj meč odigrati tokom večeri.

Duel prvog i dvadesetdrugog tenisera sveta neće početi pre 19 časova i 30 minuta, a biće odigran na Centralnom terenu.

Program na Centralnom terenu otvoriće Žoao Souza i Rodžer Federer od 11 časova, a nakon njih će na ovom terenu biti odigrana još četri meča među kojima je i pomenuti između Novaka Đokovića i Denisa Šapovalova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiša kvari planove – Đokovićev meč pod znakom pitanja

Izvor: B92, 14.Maj.2019

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, trebalo bi da se sastane Denisom Šapovalovom u sredu oko 20 časova na Mastersu u Rimu...Za srpskog i kanadskog tenisera rezervisan je večernji termin na terenima teniskog kompleksa "Foro Italika"...Program na centralnom terenu otvoriće Žao Sousa i Rodžer...

Nastavak na B92...

NAJAVA DANA (sreda, 15. maj): Atalanta i Lacio za trofej Kupa Italije… Nole igra u Rimu, a večiti na Čairu i u Lučanima

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2019, 08:32

N. ĐOKOVIĆ – D. ŠAPOVALOV, 19.35 (Tenis, ATP Rim) Ovo će biti drugi međusobni meč Noleta i mladog Kanađanina izraelsko - ruskog porekla kojeg je savladao u četiri seta ove godine na Australijan openu. Šapovalov je jedan od najvećih talenata, ali nije još dorastao našem asu. Mogao bi...

Nastavak na MozzartSport.com...

U RIMU ZBOG FEDERERA PODIGLI CENU KARATA: Evo da li je zbog toga Novak uvređen (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019

Srpski teniser danas od 19.30 igra meč protiv Denisa Šapovalova...Kada su organizatori Mastersa u Rimu saznali da će Rodžer Federer ipak zaigrai u Večnom gradu, odlučili su da dvostruko podignu cenu karata za sredu kada je planiran njegov prvi meč. Objašnjenje je bilo da su tim potezom hteli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković posle Federera na Centralnom terenu – ne pre 13h

Izvor: B92, 15.Maj.2019

Novak Đoković igraće sa Denisom Šapovalovim u drugom kolu Mastersa u Rimu u četvrtak...Meč je trebalo da se odigra u sredu, ali je kao i većina drugih odložen zbog konstantne kiše u italijanskoj prestonici...Srbin i Kanađanin će nastupiti treći na Centralnom terenu, pa se njihov duel ne očekuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.